Miss Harry Story: 2012

Jumaat, 5 Oktober 2012

huh..


letih btul tgn farain ari ni sbb menedit blog. farain tukar lagu, background, cursordll.. huhu.. letihnya.. skarang farain dh xde masa nk join segmen atau GA sbb xsempatla.. sori everybody.. that's all for today bec i'm too tired right now... bye ^_^

Selasa, 25 September 2012

~letih~


huh... letih btul. ari ni farain ada seminar smpi kul 5 selama 4hari. dh lama farain xupdate kan? farain xdpt nk online sbb cbuk dgn persiapan abah farain yg nk ke Mekah slama 3bulan. lama kan? farain skrang tgh rindukan dia, huhu... :'( ok, skarang farain nk citer psl kwn2 farain kt skolah. minggu lps, terjadi sesuatu kpd farain dan kwn2 farain tau. kitorang terlibat dgn kes kecurian dompet budak kls kitorang. farain cuma jd saksi kejadian jerr... jgn ingat farain pulak curi tau!!... mula2, bf kwn baik farain nmpk beg dompet budak kls farain jtuh and diorang plan nk sorok sbgi tanda gurauan jer. tp, kwn farain sorang lagi pegi ambil and then bg kpd org yg slh iaitu TUUUTT yg xberapa nk baik sgt. kemudian, bermula lah kes kecurian tersebut... rmi yg syak TUUUTT yg curi ttpi dia xnak mengaku. kemudian dtglah sorang hero iaitu ustaz a.k.a guru disiplin yg handal bab2 cri org bersalah ni.. kemudan terbuktilah bahawa TUUUTT yg curi. kes tlh pun selesai. ttpi, seminggu kemudian guru kls farain tlh mengungkit crita lama tersebut. dia sangka kitorang sekelas bersubahat ngan TUUUTT dlm kes kecurian tu. kitorang memang bengang tau. tp xboleh nk buat pape sbb dia cikgu.. kita xboleh melawan dgn cikgu sbb kita memerlukan restu cikgu dlm pelajaran. sekianlah cerita farain hari ni.. klu korang xphm ape yg ditulis, maafkan farain yerr.. ok, that's all for tonight. bye.. ^_^

Ahad, 12 Ogos 2012

Hari lebaran sedang menanti... :)


assalamualaikum semua.. Korang chat x? Alhamdulillah.. Emm.. farain skarang ni tgh excited sgt sbb kite  dh nk raya!!! tinggal beberapa hari je lagi untuk ramadhan meninggalkan kita. Kadang2 tu farain rasa sedih jugak sbb dh nk abis puasa.. huhu..  korang dh beli baju raya? farain dh beli, 2 pasang. Alhamdulillah daripada xde langsung kan? bagi korang yg xde baju raya tu, sbr2 je lah sbb raya korban ada lagi kan??? Mama farain ckp yg raya korban/haji lebih besar drpd raya puasa tau.. farain xsabar nk raya ngan family and friends. Tapi yg x sronok nyerr, mama ngan abah farain kena kerja pada hari raya yg pertama. sedih betul la..!!! waaa....!!! tapi farain dh banyak kali beraya tanpa parents.. ok, setakat ini sahaja post farain, farain nk layan twitter pulak.. bye, assalamualaikum.. tata :)

Segmen : Saya Ingin Hadiah


http://4.bp.blogspot.com/-tTbb2cb3_IQ/UBQLXe9G3mI/AAAAAAAAEA0/m3btGXlwr5w/s1600/Banner_Segmen_SayaNakHadiah.gif 
done join.. :)
korang?

Isnin, 6 Ogos 2012

My besties fren ever and forever!!!!


salam... dh lama xupdate, sbb skarang tgh cbuk join segmen. Ari ni farain nk citew psl kwn baik farain iaitu zaty...  dia pun ada blog jugak tp blog dia better than my blog. Farain syg sgt kat dia mcm nyawa farain tau. Tapi farain xtau dia syg ke xngan farain.Ni link blog dia http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/ . Farain ni dikira beruntung sgt sbb dia pandai, dia cute, dia cantik dan lain2 lagi sbb bg farain she is so perfect. kadang2 tu farain perasan jugak yg kitorang ni ada bnyk persamaan seperti bufday kitorang same2 bulan 9 (september), parents kitorang same2 kerja hospital atau bab2 perubatan, kitorang minat one direction and big time rush dan bnyk lg. kitorang ni dikira mmg ditakdirkan Allah utk bersama... eh, mcm couple pulak :) ish,ish,ish.. jgn fikir bukan2 tau! farain syg sgt kt zaty... that's all for today, bye. Kt bwh ni gambar zaty yg farain simpan.
                                                        yg tudung biru tu zaty and tudung oren tu farain
 ni member one direction

 cute kan?

Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan





Selasa, 24 Julai 2012

Sabtu, 21 Julai 2012

SEGMEN Kunjungan Di Bulan Ramdhan


  
Id blog:  http://anisfarain.blogspot.com/
Id fb: www.facebook.com/farainzaty

Sabtu, 30 Jun 2012

1st GiveAway by Fatin & Fatini


http://3.bp.blogspot.com/-2kzoj7WgfbY/T-5fKqZi3DI/AAAAAAAAAjY/auBfiTmVrQM/s1600/GA+BANN1.jpg




Syarat-Syarat GiveAway:

1. Warganegara Malaysia.-tick
2. Mempunyai BLOG dan akaun FACEBOOK.-tick
3. Wajib follow blog Fatini & Fatin. *untuk mengetahui perkembangan GA-done
4. Like fanpage Fatini & Fatin.-done


Cara menyertai GiveAway:

1. Buat entry bertajuk "1st GiveAway by Fatin & Fatini".-done
2. Letak banner giveaway di atas dalam entry tersebut dan linkkan ke entry ni.-done
3. Tag 2 orang rakan blogger dan pastikan mereka tahu.-done
4. Tinggalkan link penyertaan di ruangan komen entry ni dan di CBOX atau tempat lain tidak akan dilayan.   Sekiranya anda join GA ini dari blog Fatini, tinggalkan link entry anda di sana.(Hanya 1 link diperlukan)-done
5. Letak banner di bawah di sidebar anda. *peluang untuk jadi top refferal semakin cerah -done->tgk kat bwh sekali*


Jom tengok hadiah dia...
Hadiah menarik menanti anda:

-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*
-Teddybear x 2 pemenang
-Novel x 2 pemenang
-Shawl x 2 pemenang
-Tudung bawal x 1 pemenang
-T-shirt x 1 pemenang
-Topup RM5 x 1 pemenang
-Perfume 1 set x 1 pemenang
-Keychain x 2 pemenang
-Cute pencil case x 1 pemenang
-Brooch x 3 pemenang
-Header x 5 pemenang *saguhati*
-Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*

                              tagged: awak | awak

Rabu, 2 Mei 2012

Rosak!


Blog sy semakin huduh la. nape ni?? tolong!!!!

Isnin, 30 April 2012

happy go lucky!


esok cuti,cuti,cuti! korang happy x? tapi xbest sbb xleh blajar geo.. :(
ok, bye.

Khamis, 8 Mac 2012

Peace ^^



MY SISTER AND I

cute x adik sy?
sy suka ambik gambar dengan dia sbb dia sangat sporting!
Copyright © 2012 Bebelan Keyboard CikMunBlogger powered by PurpleWorld | Full Designed by CikMunBlogger