Miss Harry Story: My besties fren ever and forever!!!!

Isnin, 6 Ogos 2012

My besties fren ever and forever!!!!


salam... dh lama xupdate, sbb skarang tgh cbuk join segmen. Ari ni farain nk citew psl kwn baik farain iaitu zaty...  dia pun ada blog jugak tp blog dia better than my blog. Farain syg sgt kat dia mcm nyawa farain tau. Tapi farain xtau dia syg ke xngan farain.Ni link blog dia http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/ . Farain ni dikira beruntung sgt sbb dia pandai, dia cute, dia cantik dan lain2 lagi sbb bg farain she is so perfect. kadang2 tu farain perasan jugak yg kitorang ni ada bnyk persamaan seperti bufday kitorang same2 bulan 9 (september), parents kitorang same2 kerja hospital atau bab2 perubatan, kitorang minat one direction and big time rush dan bnyk lg. kitorang ni dikira mmg ditakdirkan Allah utk bersama... eh, mcm couple pulak :) ish,ish,ish.. jgn fikir bukan2 tau! farain syg sgt kt zaty... that's all for today, bye. Kt bwh ni gambar zaty yg farain simpan.
                                                        yg tudung biru tu zaty and tudung oren tu farain
 ni member one direction

 cute kan?

1 follow and comment...:

zaty berkata...

thankssss...my dear
luv you 2 >_^

Copyright © 2012 Bebelan Keyboard CikMunBlogger powered by PurpleWorld | Full Designed by CikMunBlogger