Miss Harry Story: Ogos 2012

Ahad, 12 Ogos 2012

Hari lebaran sedang menanti... :)


assalamualaikum semua.. Korang chat x? Alhamdulillah.. Emm.. farain skarang ni tgh excited sgt sbb kite  dh nk raya!!! tinggal beberapa hari je lagi untuk ramadhan meninggalkan kita. Kadang2 tu farain rasa sedih jugak sbb dh nk abis puasa.. huhu..  korang dh beli baju raya? farain dh beli, 2 pasang. Alhamdulillah daripada xde langsung kan? bagi korang yg xde baju raya tu, sbr2 je lah sbb raya korban ada lagi kan??? Mama farain ckp yg raya korban/haji lebih besar drpd raya puasa tau.. farain xsabar nk raya ngan family and friends. Tapi yg x sronok nyerr, mama ngan abah farain kena kerja pada hari raya yg pertama. sedih betul la..!!! waaa....!!! tapi farain dh banyak kali beraya tanpa parents.. ok, setakat ini sahaja post farain, farain nk layan twitter pulak.. bye, assalamualaikum.. tata :)

Segmen : Saya Ingin Hadiah


http://4.bp.blogspot.com/-tTbb2cb3_IQ/UBQLXe9G3mI/AAAAAAAAEA0/m3btGXlwr5w/s1600/Banner_Segmen_SayaNakHadiah.gif 
done join.. :)
korang?

Isnin, 6 Ogos 2012

My besties fren ever and forever!!!!


salam... dh lama xupdate, sbb skarang tgh cbuk join segmen. Ari ni farain nk citew psl kwn baik farain iaitu zaty...  dia pun ada blog jugak tp blog dia better than my blog. Farain syg sgt kat dia mcm nyawa farain tau. Tapi farain xtau dia syg ke xngan farain.Ni link blog dia http://scrumptiouslicious-zaty.blogspot.com/ . Farain ni dikira beruntung sgt sbb dia pandai, dia cute, dia cantik dan lain2 lagi sbb bg farain she is so perfect. kadang2 tu farain perasan jugak yg kitorang ni ada bnyk persamaan seperti bufday kitorang same2 bulan 9 (september), parents kitorang same2 kerja hospital atau bab2 perubatan, kitorang minat one direction and big time rush dan bnyk lg. kitorang ni dikira mmg ditakdirkan Allah utk bersama... eh, mcm couple pulak :) ish,ish,ish.. jgn fikir bukan2 tau! farain syg sgt kt zaty... that's all for today, bye. Kt bwh ni gambar zaty yg farain simpan.
                                                        yg tudung biru tu zaty and tudung oren tu farain
 ni member one direction

 cute kan?

Segmen : Jom Blogwalking Di Bulan Ramadhan





Copyright © 2012 Bebelan Keyboard CikMunBlogger powered by PurpleWorld | Full Designed by CikMunBlogger